Këngë

Romina & Roel - “Për shteg”

References

Slides list - 0 / 0

Romina dhe Roeli

Roel: Unë kam lindur dhe jam rritur në Leskovik. Muzika ishte një pasion i gjithë familjes time.

Romina: kam lindur (rastësisht) në Tepelenë dhe jam rritur në Leskovik. Që e vogël nisa të angazhohesha në festa të vogla të shkollës dhe qytetit.