Këngë

“God Fell In Love With a Stripper”

References

Slides list - 0 / 0

Nëna Parti
Klejd Guza : Muzikant dhe kompozitor shqiptar, i lindur në Durrës. Fillimet e mia në muzikë datojnë rreth moshë dhjetë vjecare, kur babai më jep kitarën e tij dhe më meson akordet e para. Në atë periudhë nisa të përfshihem në qendrën kuturore të qytetit Shijak, por pasioni per muzikën u zhvillua më vone, paralelisht me kohën kur zbulova zhanret rock dhe metal.