''Trokit, se një derë do të hapet!'' - Episodi i parë


References

Slides list - 0 / 0

Jeta e Autorit

Fatos Kongoli
Fatos Kongoli
Akademik - Fatos Kongoli ka lindur më 12 janar 1944 në Elbasan dhe është shkrimtar i shquar shqiptar. Ai është pëkthyer në shumë gjuhë të huaja dhe marrë një sërë çmimesh kombëtare dhe ndërkombëtare.