Lëkura e qenit

Një libër i jashtëzakonshëm, ku autori arrin nivelin më të lartë të prozës së tij. Një histori dashurie e rishfaqur në tri breza, një takim plot pikëpyetje e të panjohura në mijëvjeçarin e ri, një përpjekje për t'u çliruar nga dhembjet e së kaluarës.

Po a është e mundur të shpëtojmë nga ankthi i hijeve të vjetra? Në këtë libër halucinant, ku fytyra e shëmtuar e botës vetëm rrallë lejon të shihet nga ana tjetër e medaljes me fytyrën e bukur të saj, Kongoli futet në skutat më të fshehta të qenies. 

Dhe e vetmja shpresë shpëtimi për individin mbetet dashuria njerëzore. 

...e plote e shkurter

Shtëpia botuese: "TOENA"

Viti i botimit: 2010

ISBN: 99927 1 962 1