Rekuiem

Sabina dhe Neri janë dy shoqe të ngushta, në Tiranën e viteve tetëdhjetë. I gjithë romani shtjellon marrëdhëniet e këtyre dy shoqeve nëpërmjet rrëfimit në vetë të parë të Nerit, e cila edhe nuk jeton dot pa miqësinë e Sabinës, edhe vuan nga një xhelozi e fortë ndaj saj. Një zhbirim psikologjik i thellë i botës së grave, i cili zgjerohet edhe në mjediset sociale të kohës. REKUIEM  është quajtur nga kritika një nga veprat më origjinale të autores. Botuar për herë të parë në vitin 1990. Ka njohur disa ribotime deri më sot.
...e plote e shkurter

Shtëpia botuese: "TOENA"

Viti i botimit: 2008

ISBN: 978 99943 1 331 0