Hoteli i drunjtë

Një gazetar i famshëm humbet punën, nuk gjen dot gruan dhe rrezikon burgun në të njëjtën kohë.

Një dedektive e re do të vihet në gjurmë të së zhdukurës dhe do të zbulojë plot të fshehta rrënqethëse e të habitshme nëpër rrugët e Shqipërisë e ndjekur nga një grup nordikësh të dyshimtë. Botuar për herë të parë në vitin 2011 nga Botimet TOENA.

...e plote e shkurter

Shtëpia botuese: "TOENA"

Viti i botimit: 2011

ISBN:978 99943 1 778 3