Gruaja në kafe

Botuar në vitin 2009, (Botimet TOENA) Gruaja në kafe sjell një copëz nga jeta e përditshme shqiptare, krizën shpirtërore të një brezi që e kërkon dashurinë aty ku vështirë se mund të gjendet. Gim Fortuzi, tashmë i pasur e në moshë të pjekur i hyn një aventure dashurore thuajse të pamundur me një vajzë të re. Përmes historisë së tij lexuesi takon shfaqje të jetës së kryeqytetit nën një këndvështrim të ri letrar. Përkthyer dhe botuar në Maqedoni nga shtëpia botuese Makedonska Reç, Skopje, me titullin Zhenata od barot.

...e plote e shkurter

Shtëpia botuese: "TOENA"

Viti i botimit: 2009

ISBN: 978 99943 1 293 1