Diell në mesnatë

Një gazetare e re, Kristina, në udhëtimet e saj dashurohet me një spanjoll dhe vuan dilemën midis karrierës dhe dashurisë. Një burrë shqiptar që e ka braktisur gruaja dhe është zhdukur në Itali, bashkëpunon me dy radikalë fetarë për ta ndjekur dhe për ta kthyer në shtëpi, meqënëse ajo ka shkelur nderin. Ngjarjet zhvillohen në Shqipëri dhe në Itali, në një ritëm që të mban pezull për të ndjekur personazhet në aventurat e tyre. Botuar për herë të parë në vitin 1999 nga Botimet TOENA. I përkthyer dhe i botuar në Itali nga Shtëpia Botuese BESA në Lecce me titullin Scrivere sul’acqua.

...e plote e shkurter

Shtëpia botuese: "TOENA

Viti i botimit: 2008

ISBN: 99927 1 305 4